Overførsel af kontakter

Du kan overføre kontakter til din nye enhed på flere måder. Du kan synkronisere kontakter fra en onlinekonto eller importere kontakter direkte fra en anden enhed.

Hvis du synkroniserer kontakterne på din gamle enhed med en onlinekonto, kan du overføre dine kontakter til din nye enhed ved hjælp af den pågældende konto.

Du kan også kopiere kontakter på et hukommelseskort, bruge Bluetooth-teknologi eller gemme kontakter på et SIM-kort. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om, hvordan du overfører kontakterne fra din gamle enhed, i den relevante brugervejledning.

Få mere at vide om, hvordan du vælger en overførselsmetode, på Supportdokumenter.

Overførsel af kontakter ved hjælp af en onlinekonto

Hvis du synkroniserer kontakterne i din gamle enhed eller din computer med en onlinekonto, f.eks. Google Sync™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre dine kontakter til din nye enhed ved hjælp af den pågældende konto.

Sådan slår du autosynk af data til eller fra

1. Søg efter og tap på .
    2. Tap på , og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på Konti, og tap derefter på skyderen for Synkroniser automatisk data for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    4. Tap på OK.

Du skal være logget på den pågældende synkroniseringskonto, før du kan synkronisere dine kontakter med den.

Andre metoder til overførsel af kontakter

Der er flere andre metoder, du kan bruge til at overføre kontakter fra din gamle enhed til din nye enhed. Du kan f.eks. kopiere kontakter til et hukommelseskort eller bruge Bluetooth-teknologi. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om, hvordan du overfører kontakterne fra din gamle enhed, i den relevante brugervejledning.

Sådan importerer du kontakter fra et hukommelseskort

1. Søg efter og tap på .
    2. Tap på , og tap derefter på Indstillinger > Importér > SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    4. Tap på , og vælg derefter SD-kort.
    5. Vælg de filer, du vil importere, ved at tappe på dem.

Sådan importerer du kontakter med Bluetooth-teknologi

1. Sørg for at have Bluetooth-funktionen tændt, og at din enhed et indstillet til at være synlig.
    2. Når du får en besked om en indgående fil på din enhed, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på beskeden for at acceptere filoverførslen.
    3. Tap på Accepter for at starte filoverførslen.
    4. Træk statuslinjen nedad. Tap på beskeden, når overførslen er fuldført.
    5. Tap på den modtagne fil, og vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.

Sådan importerer du kontakter fra SIM-kortet

1. Søg efter og tap på .
    2. Tap på , og tap derefter på Indstillinger > Importér.
    3. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Importer fra SIM-kort. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    4. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    5. Vælg kontakter, der skal importeres, og tap derefter på Importér.