TalkBack

TalkBack er en skærmlæsertjeneste for brugere med nedsat syn. TalkBack bruger indtalt feedback til at beskrive hændelser eller handlinger, der udføres på din Android-enhed. TalkBack beskriver brugergrænsefladen og læser softwarefejl, beskeder og meddelelser højt.

Sådan aktiverer du TalkBack

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Hjælpefunktioner > TalkBack.
    2. Tap på skyderen, og tap derefter på OK.

Du kan ændre indstillinger for hastighed, feedback og berøring for TalkBack ved at tappe på Indstillinger og derefter tappe på skærmen to gange.

TalkBack starter et selvstudie, umiddelbart efter du har aktiveret funktionen. For at afslutte lektionen, tap på , og tap derefter på skærmen to gange.

Sådan deaktiverer du TalkBack

1. Søg efter og tap på Indstillinger, og tap derefter to gange et hvilket som helst sted på skærmen.
    2. Søg efter og tap på Hjælpefunktioner ved at rulle gennem listen med to eller flere fingre, og tap derefter to gange et hvilket som helst sted på skærmen.
    3. Søg efter og tap på TalkBack ved at rulle gennem listen med to eller flere fingre, og tap derefter to gange et hvilket som helst sted på skærmen.
    4. Tap på til/fra-kontakten, og tap derefter to gange et hvilket som helst sted på skærmen.
    5. Tap på OK, og tap derefter to gange et hvilket som helst sted på skærmen.