account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Smart styring af baggrundslys

Med smart styring af baggrundslyset er skærmen tændt, så længe du holder enheden i hånden. Når du lægger enheden fra dig, slås skærmen fra i henhold til indstillingerne for slumretilstand.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du beskedindikatoren

  1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Smart modlys.
  2. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer