Genveje til hurtige handlinger

Du kan få adgang til genveje direkte fra dine appikoner for at fjerne hentede apps eller få vist flere hurtige indstillinger. Du kan f.eks. trykke længe på ikonet Kalender for at oprette en ny begivenhed eller indstille en påmindelse. Alle apps har en genvej til appinfo, hvor du kan justere beskedindstillinger og tilladelser. Du kan gå til appinfo ved at tappe på .

Sådan bruger du genveje til hurtige handlinger

1. Tryk længe på det ønskede appikon på start- eller programskærmen.
  2. Vælg en af de indstillinger, der vises. Du kan f.eks. tappe på for at gå til appinfo eller tappe på for at deaktivere eller afinstallere appen.

Hvis ikonet ikke vises, kan du tappe på for at få flere indstillinger.

Sådan deaktiverer eller fjerner du en app fra programskærmmen

Hvorvidt en app kan fjernes eller deaktiveres, afhænger af appen, og om den var forudinstalleret på din enhed, eller om du har hentet den. Hentede apps kan fjernes. Forudinstallerede apps kan ikke fjernes. De kan kun deaktiveres, hvis appen understøtter det. Hvis du deaktiverer en forudinstalleret app, kan du aktivere den igen under Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen .

1. Berør og hold nede på den app, du vil fjerne eller deaktivere.
  2. Tap på > OK for at slette en app, eller tap på DEAKTIVER for at deaktivere appen.

Hvis ikonet ikke vises, kan du tappe på for at få flere indstillinger.