Forstørrelse

Du kan bruge Forstørrelse til at zoome ind på dele af skærmen ved at tappe tre gange på et område på berøringsskærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du forstørrelse

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Hjælpefunktioner > Forstørrelse.
  2. Vælg en indstilling, og tap på skyderen for at aktivere funktionen.

Sådan forstørrer du et område og panorerer på tværs af skærmen

1. Sørg for, at Forstørrelse er aktiveret.
  2. Afhængigt af den valgte indstilling for forstørrelse kan du midlertidigt forstørre området ved at tappe på skærmen tre gange eller først tappe på og derefter tappe på skærmen.
  3. Flyt området ved at trække det med to eller flere fingre.
  4. Hvis du vil afslutte zoomtilstanden, skal du tappe tre gange på området eller tappe på igen.

Med visse programmer, kan du også zoome ind eller ud ved at klemme sammen på et område.