Tilstanden Forstyr ikke

Du kan angive din enhed til tilstanden Forstyr ikke og angive, hvor længe din enhed skal være i tilstanden Forstyr ikke , når du har angivet det manuelt. Du kan også forudindstille, hvornår din enhed automatisk skal være i tilstanden Forstyr ikke .

Sådan aktiverer du tilstanden Forstyr ikke

1. Brug to fingre til at trække statuslinjen helt ned for at få adgang til ruden med hurtige indstillinger.
  2. Tap på for at slå Forstyr ikke til.
  3. Du kan finde flere indstillinger ved at tappe på navnet på indstillingen under og vælge en indstilling. Du kan også angive en tidsgrænse efter behov.
  4. Tap på UDFØRT.

Sådan skifter du hurtigt mellem tilstandene Forstyr ikke/Vibrering/Lyd

1. Tryk volumentasten op eller ned, indtil , eller vises.
  2. Tap på eller , hvis du hurtigt vil skifte mellem tilstandene Vibration/Lyd. Hvis du vil aktivere tilstanden Forstyr ikke, skal du trykke volumentasten ned, mens du er i vibrationstilstand.

Sådan planlægger du tidsintervaller for tilstanden Forstyr ikke

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke.
  2. Vælg en af reglerne under Automatiske regler, eller tap på for at tilføje en ny regel.
  3. Vælg en regeltype.
  4. Angiv det ønskede navn til reglen, og tap derefter på OK.
  5. Vælg indstillingerne for den regel, du har oprettet. For en tidsregel kan du vælge dage og klokkeslæt. For en begivenhedsregel kan du vælge en begivenhed i din kalender, du vil synkronisere med.

Angivelse af undtagelser for tilstanden Forstyr ikke

Du kan vælge, hvilke typer meddelelser du vil tillade lyd fra i tilstanden Forstyr ikke , og du kan filtrere undtagelser ud fra de personer, meddelelserne kommer fra. De mest almindelige typer undtagelser er:
  • Hændelser og påmindelser
  • Opkald
  • Meddelelser
  • Alarmer

Sådan knytter du undtagelser til specifikke kontakttyper

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
  2. Tap på Opkald eller Beskeder.
  3. Vælg en indstilling.