Samling – Dual SIM

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Dual SIM-enheder understøtter brugen af enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et hukommelseskort.

Dual SIM-enheder er ikke tilgængelige i alle områder eller fra alle operatører.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om din enhed understøtter Enkelt SIM eller Dual SIM, i Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet (eller kortene) eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du et eller to nano-SIM-kort

Isætning af to SIM-kort

Du skal ikke klippe i dine SIM-kort, da det kan beskadige din enhed. Det er kun Dual SIM-enheder, der understøtter brugen af to SIM-kort samtidig.

1. Træk bakken til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
  2. Anbring det primære nano-SIM-kort (SIM1) korrekt i bakken som vist på billedet.
  3. Anbring det andet nano-SIM-kort (SIM2) i bakken i den rigtige retning som vist på billedet.
  4. Skub forsigtigt holderen tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.

Sådan isætter du et nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Isætning af SIM- og hukommelseskort

Du skal ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
  2. Anbring hukommelseskortet i bakken til hukommelseskort i den rigtige retning som vist på billedet.
  3. Anbring nano-SIM-kortet i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
  4. Skub forsigtigt holderen tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.