Lydstyrke og lyd

Du kan ændre lydstyrke enten ved hjælp af volumentasterne eller ved at ændre en indstilling. Lyde og toner kan kun ændres fra en indstilling.

Appindstillinger kan tilsidesætte de valgte indstillinger for lydstyrke og lyd.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med lydstyrketasten

• Tryk lydstyrketasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip, også selvom skærmen er låst.

Sådan justerer du lydstyrkeniveauerne

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd.
    2. Træk skyderne for lydstyrke til de ønskede positioner.

Du kan også trykke lydstyrketasten op eller ned og derefter tappe på Ikon for musik-equalizer for at justere lydstyrken for beskeder, afspilning af medier eller alarm hver for sig.

Sådan indstiller du beskedlyden

1. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Beskedlyd.
    2. Vælg en lyd på listen, eller vælg Ingen for at slå alle beskedlyde fra.
    3. Hvis du vil vælge en musikfil, der er gemt på din enhed, skal du tappe på Ikon for tilføjelse.
    4. Tap på UDFØRT for at bekræfte.

Du kan ændre dine appindstillinger for at tillade lyden fra en bestemt app, også selvom beskedlyden er indstillet til Ingen . Se Beskeder.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du andre lyde og toner

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Avanceret.
    2. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere de forskellige lyde og toner.