Afsendelse og modtagelse af mails

Oversigt over mailindbakken
    1 Se menuen og en liste over alle dine mailkonti og mapper.
    2 Sortér mails
    3 Søg efter mails
    4 Få adgang til andre indstillinger
    5 Skriv en mail
    6 Liste over mails

Sådan henter du nye mails

• Stryg nedad på listen med meddelelser, når mailindbakken er åben.

Før du forsøger at hente nye mails, skal du kontrollere, at du har en fungerende dataforbindelse.

Sådan læser du mails

1. Find og tap på Ikon for mail.
    2. Hvis du bruger flere mailkonti, skal du tappe på Ikon for indstillinger, tappe på Ikon for sortering af mail og derefter vælge den konto, du vil kontrollere. Hvis du vil kontrollere alle din mailkonti på én gang, skal du tappe på Ikon for indstillinger, tappe på Ikon for sortering af mail og derefter vælge Kombineret indbakke.
    3. Rul op eller ned i mailindbakken, og tap på den mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en mail

1. Søg efter og tap på Ikon for mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Ikon for indstillinger, tappe på Ikon for sortering af mail og derefter vælge den konto, du vil sende mailen fra.
    3. Tap på Ikon for skrivning af ny meddelelse, indtast modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    4. Indtast mailens emne og meddelelsesteksten, og tap derefter på Ikon for afsendelse af meddelelse.

Sådan besvarer du en mail

1. Søg efter og tap på den besked i mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på BESVAR eller SVAR ALLE.
    2. Skriv dit svar, og tap derefter på Ikon for afsendelse af meddelelse.

Sådan videresender du en mail

1. Find og tap på den besked, du vil videresende, i mailindbakken, og tap derefter på VIDERESEND.
    2. Indtast modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Ikon for afsendelse af meddelelse.

Sådan gemmer eller får du vist en vedhæftet fil fra en mail

1. Søg efter og tap på den mailbesked, der indeholder den vedhæftede fil, du ønsker at se. Mails med vedhæftede filer er angivet med Ikon for tilføjelse af vedhæftet fil.
    2. Søg efter den vedhæftede fil i mailens brødtekst, når mailmeddelelsen er åben, og tap derefter på Gem eller VIS ud for den.

Sådan gemmer du en afsenders mailadresse i dine kontakter

1. Søg efter og tap på en meddelelse i e-mailindbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap på Føj til kontakter, og tap derefter på OK.
    3. Vælg en eksisterende kontakt, eller tap på Opret ny kontaktperson.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på Gem.