Projektionstilstande

Du kan enten projicere skærmen over på et bord eller en væg. Hvis du projicerer over på et bord, kan du drage fordel af alle berøringsskærmens funktioner, mens projektion over på en væg er velegnet til visning af multimedieindhold, f.eks. når du skal se en film. Du kan også ændre retning af projektionstilstanden i tilfælde af lodret viste apps.

Når projektorens temperatur overstiger det normale driftsområde, vises på Startskærm en advarselsmeddelelse i det øverste højre hjørne. Projektoren slukker automatisk, når den bliver for varm.

Sådan navigerer du på berøringsskærmen

Projicer på bord
    • Naviger til den projicerede skærm med din finger.
    Størrelsen på det projicerede billede er 23" bredt.

Enheden afbryder automatisk projektionen midlertidigt, hvis den flyttes eller løftes under betjening.

Sådan vælger du, hvor animationen for opstart skal projiceres

1. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Startanimation.
    2. Vælg en indstilling.

Sådan projicerer du over på en væg

Projicer på væg

1. Anbring enheden direkte mod væggen i den rigtige retning som vist på billedet. Sørg for, at der ikke er forstyrrende elementer over enheden eller i projektionsområdet.
    2. Du kan øge eller formindske projektionsområdet ved at flytte enheden længere væk fra eller tættere på væggen som vist på billedet. Størrelsen på det projicerede billede varierer afhængigt af afstanden fra væggen:
      • 0 cm: 23"
      • Ca. 9 cm: 40"
      • Ca. 18 cm: 60"
      • Ca. 28 cm: 80"

Berøringsfunktioner er kun tilgængelige, når enheden er placeret på en vandret flade eller direkte mod en lodret flade.

Berøringsfunktioner fungerer ikke korrekt:

• Hvis enheden anbringes på en skinnende eller reflekterende overflade eller i direkte sollys.
    • Hvis du bærer reflekterende smykker eller mørk eller glitrende neglelak.

Sådan nedtoner du skærmen, når enheden løftes op

1. Find, og tryk på Indstillinger > Skærm.
    2. Tap på kontakten Dæmp skærmen, når enheden løftes for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan ændres projektorens retning

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Apps i stående retning.
    2. Vælg den ønskede retningsindstilling.

På grund af begrænsninger i support til aps fra tredjepart på tablets, understøtter Xperia Touch ikke liggende visning ikke i visse programmer.