Navigation mellem apps

Du kan navigere mellem apps ved hjælp af navigeringstasterne og vinduet med de senest anvendte apps, hvor du nemt kan skifte mellem alle de apps, du har brugt for nylig. Navigationstasterne er tilbage-tasten, starttasten og tasten for seneste apps. Du kan også åbne to programmer på skærmen på én gang ved hjælp af opdelt skærm, hvis programmet understøtter funktionen til flere vinduer. Nogle apps lukkes, når du trykker på tasten Start Ikon for start for at afslutte, mens andre sættes på pause eller fortsat kører i baggrunden. Hvis en app er sat på pause eller kører i baggrunden, kan du fortsætte, hvor du slap, næste gang du åbner appen.

Overblik over navigation mellem apps

Overblik over navigation mellem programmer

1 Ryd alt – Tap for at lukke alle de senest anvendte apps
2 Vinduet med de senest brugte apps – Tap for at åbne en app, du har brugt for nylig
3 Tasten Seneste apps – Tap for at åbne vinduet med de senest anvendte apps og linjen Favoritter
4 Starttast – Tap for at vende tilbage til startskærmen
5 Tilbage-tast – Tap for at vende tilbage til eller lukke appen

Sådan åbner du vinduet med seneste anvendte programmer

• Tryk på Ikon for seneste apps .

Sådan skifter du hurtigt mellem dine senest anvendte apps

• Tryk hurtigt to gange på tasten Ikon for seneste apps .

Sådan lukker du alle de senest anvendte apps

• Tryk på Ikon for seneste apps, og tap derefter på Ryd alt.

Sådan åbner du en menu i en app

• Mens programmet anvendes, tap på Ikon for Menu.

Ikke alle menuer er tilgængelige i alle programmer.

Tilstand for opdelt skærm

I tilstanden for opdelt skærm kan du se to programmer samtidig, hvis du f.eks. vil se din mailindbakke og en webbrowser på samme tid.

1 Program 1 i venstre vindue
2 Linje for opdelt skærm – Træk for at ændre størrelsen på vinduer
3 Program 2 i højre vindue
4 Tast for opdelt skærm – Vælg en app, du har brugt for nylig
5 Starttast – Gå tilbage til startskærmen
6 Tasten Tilbage – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Ikke alle programmer understøtter tilstanden for opdelt skærm.

Sådan bruger du tilstanden for opdelt skærm

1. Kontrollér, at de to programmer, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, er åbne og kører i baggrunden.
  2. Åbn det program, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, og tap derefter og hold nede på Ikon for seneste apps . Programmet tildeles den første del af den opdelte skærm.
  3. Vælg det andet ønskede program på listen over miniaturer.
  4. Hvis du vil ændre størrelsen på vinduerne på den opdelte skærm, skal du trække i linjen for den opdelte skærm i midten.
  5. Hvis du vil afslutte tilstanden for opdelt skærm, skal du tappe og holde nede på Ikon for skærmdeling, mens vinduerne på den opdelte skærm vises.