Autoudfyldning

Med Autofyld sparer du tid, når du udfylder formularer. Når du aktiverer en Autofyld tjeneste , gemmes der oplysninger som navne, telefonnumre, adresser, kreditkortoplysninger m.m., så du kan bruge dem igen. Autoudfyldning med Google er som standard aktiveret, men du kan deaktivere eller ændre det til en anden app efter behov.

Sådan vælger du en app til autoudfyldning

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Sprog og indtastning.
    2. Tap på Avanceret > Autofyld tjeneste.
    3. Vælg en indstilling, eller tap på Ikon for tilføjelse for at hente en anden Autofyld tjeneste .