Om denne brugervejledning

Dette er Xperia Touch -brugervejledningen til Android™ 8.0 -softwareversionen. Hvis du er usikker på, hvilken softwareversion enheden kører, kan du kontrollere det i menuen Indstillinger.

Efter system- og programopdateringer vises funktionerne i din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering. Du kan finde flere oplysninger om softwareopdateringer under Opdatering af telefonen.

Sådan kontrollerer du din enheds aktuelle softwareversion og modelnummer

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Om enhed.
    2. Den aktuelle softwareversion vises under Versionnummer . Det aktuelle modelnummer vises under Model .