Startskærmmenu for Musik

I startskærmsmenuen for Musik får du en oversigt over alle sangene på enheden. Her kan du håndtere dine albummer og afspilningslister, og du kan arrangere musikken efter humør og tempo ved hjælp af SensMe™ channels.

Scr sony 11ni aa music portal

1 Tilbage til startskærmen for Musik
    2 Vis den aktuelle afspilningskø
    3 Gennemse alle kunstnere
    4 Gennemse alle album
    5 Gennemse alle sange
    6 Gennemse dit musikbibliotek, og filtrer efter kunstner, album eller sangtitel
    7 Gennemse alle afspilningslister
    8 Afspil en delt musikfil på en anden enhed
    9 Få vist alle de filer, du har abonneret på eller hentet som podcast
    10 Åbn indstillingsmenuen for appen Musik

Sådan åbner du startskærmsmenuen for Musik

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app music player.
    2. Træk skærmens venstre kant til højre.

Sådan går du tilbage til startskærmen for Musik

• Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på Startside.
    • Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan opdaterer du din musik med de nyeste oplysninger

1. I musikstartskærmmenuen, tap på Indstillinger.
    2. Tap på Hent musikoplysninger > Start. Enheden søger online, og henter det senest tilgængelige albumcover og sangoplysninger til musikken.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til startskærmsmenuen for Musik, og gennemse, indtil du finder den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold ned på sangens titel. Tap derefter på Slet på den viste liste.
    3. Tap på Slet igen for at bekræfte.