Valg af mobilnetværk

Enheden skifter automatisk mellem mobilnetvæk, afhængigt af hvilke mobilnetværk, der er tilgængelige, hvor du er. Du kan også manuelt angive, at enheden skal bruge en bestemt mobilnetværkstilstand, f.eks. WCDMA eller GSM.

Forskellige statusikoner vises på statuslinjen, afhængigt af netværkstype eller -tilstand, du har oprettet forbindelse til. Der henvises til Ikoner på statuslinjen for at se, hvordan de forskellige ikoner ser ud.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Foretrukken netværkstype, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksoperatører.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    4. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksoperatører.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Automatisk.