Nulstilling af dine apps

Du kan nulstille en app eller rydde appdata, hvis din app ikke længere reagerer eller forårsager problemer med din enhed.

Sådan nulstiller du programindstillinger

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Nulstil app-præferencer.

Note

Når du nulstiller programindstillinger, sletter du ikke programdata fra din enhed.

Sådan rydder du appdata

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps, og stryg derefter over til fanen Alle.
    3. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på RYD DATA.

Note

Når du rydder appdata, slettes data for den valgte app fra din enhed permanent.

Note

Indstillingen for rydning af appdata er ikke tilgængelig for alle apps eller tjenester.

Sådan rydder du appcachen

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps, og stryg derefter over til fanen Alle.
    3. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på RYD CACHE.

Note

Indstillingen for rydning af appcachen er ikke tilgængelig for alle apps eller tjenester.

Sådan rydder du standardindstillingen for apps

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps, og stryg derefter over til fanen Alle.
    3. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på RYD STANDARDER.

Note

Indstillingen for rydning af standardindstillingen for apps er ikke tilgængelig for alle apps eller tjenester.