Musikgenkendelse med TrackID™

Brug musikgenkendelsestjenesten TrackID™ til at identificere en sang, som du hører, når du er på farten. Hvis du bare optager en kort prøve af sangen, får du oplysninger om kunstneren, titlen og albummet i løbet af få sekunder. Du kan købe en sang, der er identificeret af TrackID™, og du kan få vist TrackID™-hitlister for at se, hvad TrackID™-brugere i hele verden søger efter. Du opnår det bedste resultat, hvis du anvender TrackID™ i stille omgivelser.

Scr sony trackid overview

1 Få vist indstillinger for TrackID™
    2 Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for TrackID™.
    3 Identificer den musik, du hører

Note

Appen TrackID™ og tjenesten TrackID™ understøttes ikke i alle lande eller områder eller af alle netværk og/eller alle tjenesteudbydere i alle områder.

Sådan identificerer du musik med TrackID™-teknologi

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony and app tray tablet.
    2. Find og tap på TrackID™, og hold derefter enheden tæt på musikkilden.
    3. Tap på Icn sony app track id. Hvis sangen genkendes af tjenesten TrackID™, vises resultatet på skærmen.

Tip

Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til startskærmen for TrackID™.

Sådan får du vist oplysninger om kunstneren for en sang

• Når en sang er blevet genkendt af appen TrackID™, skal du tappe på Kunstnerinfo.

Startskærmsmenu for TrackID™

Startskærmsmenuen for TrackID™ giver dig et overblik over alle de sange, du har optaget og identificeret ved hjælp af tjenesten TrackID™. Du kan også få vist dine sange baseret på aktuelle musikhitlister og søgehistorik.

Scr sony trackid homescreenmenu

1 Opret en online TrackID™-profil
    2 Åbn appen TrackID™
    3 Få vist tidligere søgeresultater
    4 Få vist aktuelle musikhitlister

Sådan sletter du en sang fra oversigten med numre

1. Åbn appen TrackID™, og tap derefter på Historik.
    2. Berør og hold ned på titlen på den sang, som du vil redigere, og tap derefter på Slet.