NFC

Anvend NFC (Near Field Communications) til at dele data med andre enheder, f.eks. en video, et foto, en websideadresse, en musikfil eller kontakt. Du kan også anvende NFC til at scanne tags med flere oplysninger om et produkt eller en tjeneste samt tags, der aktiverer bestemte funktioner på enheden.

NFC er en trådløs teknologi med en maksimal rækkevidde på en centimeter, så enhederne,der deler data, skal holdes tæt ved hinanden. Du skal slå NFC-funktionen til, inden du kan bruge den, og skærmen på enheden skal være aktiv.

Note

NFC er muligvis ikke tilgængeligt i alle lande og/eller områder.

Sådan slår du NFC-funktionen til

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere.
    3. Tap på til/fra-kontakten ud for NFC.

Sådan deler du en kontakt med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at NFC-funktionen er slået til på begge enheder, og at begge skærme er aktive.
    2. Hvis du vil have vist kontakter, skal du gå til Startskærm, tappe på Icn sony and app tray tablet og derefter tappe på Icn sony app phonebook .
    3. Tap på den kontakt, du vil dele.
    4. Hold bagsiden af din enhed og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så enhedernes NFC-registreringsområder rører hinanden. Der vises en miniature af kontakten, når enhederne får forbindelse.
    5. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    6. Når overførslen er færdig, vises kontaktoplysningerne på skærmen af den modtagende enhed, og de gemmes også på den modtagende enhed.

Sådan deler du en musikfil med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at NFC-funktionen er aktiveret på både din enhed og den modtagende enhed, og at begge skærme er aktive.
    2. Tap på Icn sony and app tray tablet for at åbne appen Musik, og find og tap derefter på Icn sony app music player.
    3. Vælg en musikkategori og find det nummer, du vil dele.
    4. Tap på nummeret for at afspille det. Du kan derefter tappe på Icn sony semc music pause normal for at afbryde nummeret midlertidigt. Overførslen fungerer, uanset om nummeret afspilles eller er sat på pause.
    5. Hold bagsiden af din enhed og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så enhedernes NFC-registreringsområder berører hinanden. Der vises en miniature af nummeret, når enhederne får forbindelse.
    6. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    7. Når overførslen er udført, afspilles musikfilen straks på den modtagende enhed. Samtidigt gemmes filen på den modtagende enhed.

Sådan deler du et foto eller en video med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at NFC-funktionen er slået til på begge enheder, og at begge skærme er aktive.
    2. Hvis du vil have vist fotos og videoer på enheden, skal du gå til Startskærm, tappe på Icn sony and app tray tablet og derefter tappe på Album.
    3. Tap på det foto eller den video, du vil dele.
    4. Hold bagsiden af din enhed og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så enhedernes NFC-registreringsområder rører hinanden. Der vises en miniature af nummeret, når enhederne får forbindelse.
    5. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    6. Når overførslen er udført, vises dit foto eller din video på skærmen på den modtagende enhed. Samtidigt gemmes elementet på den modtagende enhed.

Sådan deler du en webadresse med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at NFC-funktionen er slået til på begge enheder, og at begge skærme er aktive.
    2. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    3. Tap på Icn sony app chrome for at åbne webbrowseren.
    4. Indlæs den webside, du vil dele.
    5. Hold bagsiden af din enhed og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så enhedernes NFC-registreringsområder berører hinanden. Der vises en miniature, når der er forbindelse mellem enhederne.
    6. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    7. Når overførslen er færdig, vises websiden på skærmen på den modtagende enhed.

Sådan scannes NFC-tags

Enheden kan scanne forskellige slags NFC-tags. Den kan f.eks. scanne indlejrede tags på en plakat, på en skiltereklame, eller ved siden af ​​et produkt i en detailbutik. Du kan modtage yderligere oplysninger, f.eks. en webadresse.

Sådan scanner du et NFC-tag

1. Sørg for, at enhedens NFC-funktion er slået til, og at skærmen er aktiv.
    2. Anbring enheden over tagget, så NFC-registreringsområde berører det. Enheden scanner tagget og viser det indsamlede indhold. Tap på taggets indhold for at åbne det.

Sådan oprettes forbindelse til en NFC-kompatibel enhed

Du kan oprette forbindelse for enheden til andre NFC-kompatible enheder produceret af Sony, f.eks. en højtaler eller en hovedtelefon. Når du etablerer denne slags forbindelse, kan du finde flere oplysninger i den kompatible enheds brugervejledning.

Note

Wi-Fi® eller Bluetooth® skal eventuelt være aktiveret på begge enheder for at forbindelsen virker.