account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Mobile BRAVIA® Engine

Sonys Mobile BRAVIA® Engine-teknologi forbedrer visningskvaliteten for fotos og videoer, når du har optaget dem, og giver dig tydeligere, skarpere og mere naturlige billeder. Mobile BRAVIA Engine er aktiveret som standard, men du kan deaktivere funktionen for at reducere batteriforbruget.

Sådan slår du Mobile BRAVIA® Engine til

  1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Skærm.
  3. Træk skyderen ud for Mobile BRAVIA Engine 2 til højre.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer