Håndtering af filer vha. en computer

Anvend et USB-kabel til at oprette forbindelse mellem en Windows®-computer og enheden for at overføre og håndtere dine filer. Når der er oprettet forbindelse mellem de to enheder, kan du trække indhold mellem enheden og computeren eller mellem enhedens interne lager og SD-kortet, vha. computerens stifinder.

Hvis du har en Apple® Mac®-computer, kan du anvende programmet Sony Bridge for Mac til at få adgang til enhedens filsystem. Få flere oplysninger, og hent Sony Bridge for Mac.

Tip

Hvis du overfører musik, video, billeder eller andre mediefiler til enheden, er det bedst at anvende programmet Media Go™ på Windows®-computeren. Media Go™ konverterer mediefiler, så de kan anvendes på enheden. Få flere oplysninger og hent programmet Media Go™.

USB-forbindelsestilstande

Der er to tilgængelige USB-forbindelsestilstande, du kan bruge:

Medieoverførselstilstand (MTP) Brug MTP til håndtering af filer, opdatering af enhedens software og WLAN-forbindelse. Denne USB-tilstand bruges i forbindelse med Microsoft® Windows®-computere. MTP er som standard aktiveret.
    Lagerenhedstilstand (MSC) Brug MSC til håndtering af filer vha. MAC OS®- og Linux-computere, der ikke understøtter MTP.

Sådan ændrer du USB-forbindelsestilstand

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > USB-forbindelse > USB-forbindelsestilstand.
    3. Tap på Medieoverførselstilstand (MTP) eller Lagerenhedstilstand (MSC).
    4. Tap på OK.

Overførsel af filer vha. medieoverførselstilstand over et Wi-Fi®-netværk

Du kan overføre filer mellem enheden og andre MTP-kompatible enheder, som f.eks. en computer, vha. en Wi-Fi®-forbindelse. Før du opretter forbindelse, skal du først parre de to enheder. Hvis du overfører musik, video, billeder eller andre mediefiler mellem enheden og en computer, er det bedst at anvende programmet Media Go™ på computeren. Media Go™ konverterer mediefiler, så de kan anvendes på enheden.

Tip

For at bruge denne funktion skal bruge en Wi-Fi®-understøttet enhed, der understøtter medieoverførsel, som f.eks. en computer, der kører med Microsoft® Windows Vista® eller Windows® 7.

Sådan forbereder du trådløs anvendelse af enheden med en computer

1. Sørg for, at medieoverførselstilstanden er aktiveret på enheden. Den er som regel aktiveret som standard.
    2. Kontrollér, at Wi-Fi® -funktionen er slået til.
    3. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    4. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > USB-forbindelse.
    5. Tap på Par med pc, og tap derefter på Næste.
    6. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.

Sådan opretter du trådløs forbindelse til en parret enhed

1. Sørg for, at medieoverførselstilstanden er aktiveret på enheden. Den er som regel aktiveret som standard.
    2. Kontrollér, at Wi-Fi®-funktionen er slået til.
    3. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    4. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > USB-forbindelse.
    5. Vælg den parrede enhed, du vil oprette forbindelse til, og tap på Tilslut.

Sådan afbryder du forbindelsen til en parret enhed

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > USB-forbindelse.
    3. Vælg den parrede enhed, som du vil afbryde forbindelsen til.
    4. Tap på Afbryd forbindelsen.

Sådan fjerner du en parring med en anden enhed

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > USB-forbindelse.
    3. Vælg den parrede enhed, som du vil fjerne.
    4. Tap på Annuller pardannelse.