Computerværktøjer

Der er forskellige tilgængelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at slutte enheden til en computer og håndtere indhold, såsom kontakter, film, musik og fotos.

PC Companion til Microsoft® Windows®

PC Companion er et computerprogram, der giver dig adgang til ekstrafunktioner og -tjenester, som hjælper dig med at:

• overføre kontakter, musik, video og billeder til og fra din gamle enhed
    • overføre indhold fra din gamle iPhone™, Blackberry™, Android™ eller Sony-enhed ved hjælp af Xperia™ Transfer.
    • opdatere enhedens software
    • tage backup af indhold på computeren
    • synkronisere kalendere mellem en computer og enheden.

Hvis du vil anvende programmet PC Companion, skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8.1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®
    • Microsoft® Windows® XP (Service Pack 3 eller nyere)

Få mere at vide om og hent PC Companion.

Media Go™ til Microsoft® Windows®

Programmet Media Go™ til Windows®-computere hjælper dig med at overføre fotos, videoer og musik mellem din enhed og en computer. Du kan installere og få adgang til Media Go™ fra programmet PC Companion. Få flere oplysninger, og hent programmet Media Go™.

Hvis du vil anvende programmet Media Go™, skal du have et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8/8.1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®

Sony Bridge for Mac

Sony Bridge for Mac er et computerprogram, der giver dig adgang til ekstrafunktioner og -tjenester, der hjælper dig med at:

• overføre kontakter, musik, video og billeder til og fra din gamle enhed
    • overføre indhold fra din gamle iPhone™, Blackberry™, Android™ eller Sony-enhed ved hjælp af Xperia™ Transfer.
    • opdatere enhedens software
    • overføre mediefiler mellem enheden og en Apple® Mac®-computer
    • tage backup af indhold på en Apple® Mac®-computer.

Hvis du vil anvende Sony Bridge for Mac-programmet, skal du have en Apple® Mac®-computer med internetforbindelse, som kører Mac OS version 10.6 eller nyere. Få flere oplysninger, og hent Sony Bridge for Mac.