Har du prøvet dette?

Her er et par ting, du kan prøve først, hvis du har problemer med din enhed

Genstart

• Tryk på tænd/sluk-tasten og hold den nede. Tap på Genstart i den menu, der åbner. Enheden bør genstarte automatisk.

• Hvis genstartsproceduren beskrevet ovenfor ikke virker, skal du trykke på volumen op-tasten og tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90 samtidigt og holde dem nede. Slip tasterne, når beskedindikatoren blinker en gang. Enheden bør genstarte automatisk.

Opdatering

Nulstil

• Nulstil enheden til dens oprindelige indstillinger for at frigøre hukommelse: Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata > Nulstil tablet-pc. Husk at tage backup af vigtige data, der er gemt på enheden!