IMEI-nummer

Hver enkelt enhed har sit eget IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity). Du bør opbevare en kopi af dette nummer. Hvis enheden bliver stjålet, kan din nettjenesteyder bruge dit IMEI-nummer til at spærre for enhedens adgang til nettet i det pågældende land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret

Ill sony 14sl krc
    1. Fjern dækslet over åbningen til SD-kortet.
    2. Anbring en fingernegl under den højre eller venstre kant af mærkatbakken, og træk derefter bakken udad for at se IMEI-nummeret.

Tip

Du kan også åbne telefonopkaldstasten på enheden og indtaste *#06# for at få vist IMEI-nummeret.

Sådan får du vist IMEI-nummeret på enheden

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status.
    3. Rul til IMEI for at få vist IMEI-nummeret.