Oprettelse af forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør

Du kan bruge en USB-værtsadapter til at oprette forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør, f.eks. USB-masselagerenheder, spilcontrollere, USB-tastaturer og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har et mikro-USB-stik, skal der ikke bruges en USB-værtsadapter.

Note

USB-værtsadaptere sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Sådan opretter du forbindelse til USB-tilbehør vha. en USB-værtsadapter

• Sæt USB-værtsadapteren i din enhed, og slut derefter adapteren til USB-tilbehøret.

Note

Du skal måske udføre yderligere trin eller have ekstra software for at indstille spilcontrollere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Sådan får du adgang til indhold på en USB-lagerenhed vha. en USB-værtsadapter

1. Sæt USB-værtsadapteren i din enhed, og slut derefter adapteren til USB-lagerenheden.
  2. Hvis du vil have adgang til filer og mapper på USB-lagerenheden, skal du bruge en filhåndteringsapp, såsom File Commander.

Note

Du kan også åbne den relevante medieapp på din enhed for at få vist indholdet direkte. Du kan f.eks. åbne appen Album for at få vist fotos, der er gemt på USB-lagerenheden.

Sådan afbryder du forbindelsen til en USB-lagerenhed

1. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad og derefter tappe på USB-lager er tilsluttet.
  2. Tap på OK.
  3. Fjern USB-værtsadapteren fra enheden.

Sådan opretter du forbindelse til USB-tilbehør vha. et mikro-USB-stik

• Sæt mikro-USB-stikket fra USB-tilbehøret i din enhed.

Note

Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør med et mikro-USB-stik understøttes af enheden.