Nulstilling af enheden

Vis alle emner

Du kan nulstille enheden til de oprindelige indstillinger, hvor du enten sletter alle personlige oplysninger eller bevarer dem. Inden du nulstiller den, skal du huske at tage sikkerhedskopi af vigtige data, der er lagret i enheden.

Sådan foretager du en nulstilling til standardindstillingerne

NoteHvis du vil undgå, at enheden skades permanent, skal du undlade at genstarte den, mens der udføres en nulstilling.
  1. Før du går i gang, skal du tage backup af vigtige data i den interne hukommelse på enheden på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern.
  2. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
  3. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Gendannelse af fabriksdata.
  4. Du sletter oplysninger f.eks. billeder og musik fra det interne lager ved at markere afkrydsningsfeltet Slet internt lager.
  5. Tap på Nulstil telefon.
  6. Tap på Slet alt for at bekræfte.