Indstillinger for internet og meddelelser

Vis alle emner

Hvis du vil have adgang til internettet og sende MMS'er, skal du have en mobildataforbindelse og de korrekte indstillinger, der også kaldes APN-indstillinger (Access Point Name). Ved hjælp af APN identificeres det netværk, som en mobilenhed kan oprette forbindelse til.

Du kan normalt hente indstillinger for internet og meddelelser, når du konfigurerer enheden første gang med et SIM-kort indsat. I andre tilfælde kan indstillingerne allerede være forudinstalleret. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du hente eller tilføje indstillingerne manuelt. Kontakt netoperatøren, hvis du har brug for flere oplysninger om indstillinger til internet og onlinemeddelelser.

TipHvis du ikke kan få adgang til internettet, ikke har dataforbindelse eller ikke kan sende eller modtage MMS'er, kan du prøve at slette alle indstillinger for internet og meddelelser og derefter tilføje dem igen.

Sådan henter du indstillinger for internet og meddelelser

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™ > Internetindstillinger.
    3. Tap på Acceptér.

For at nulstille standardinternetindstillingerne

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Icn sony menu settings.
    2. Tap på Mere... > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navne på adgangspkt., og tap derefter på Icn sony key menu.
    4. Tap på Nulstil til standard.

Navne på adgangspunkter (Access Point Names – APN'er)

Et APN anvendes til at etablere dataforbindelser mellem enheden og internettet. APN definerer, hvilken type IP-adresse, der skal bruges, hvilke sikkerhedsmetoder, der skal udløses og hvilke fastforbindelser der skal bruges. Det er nyttigt at kontrollere APN'et når du ikke har adgang til internettet, ikke har dataforbindelse eller ikke kan sende eller modtage MMS.

For få vist det nuvæende APN

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt.
    NoteHvis der findes flere tilgængelige forbindelser, er den aktive forbindelse angivet med en markeret knap.

For manuelt at tilføje internetindstillinger

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt > Icn sony menu add.
    4. Tap på Navn, og indtast navnet på netprofilen, som du vil oprette.
    5. Tap på APN, og indtast navnet på adgangspunktet.
    6. Indtast alle andre eventuelle oplysninger, som netoperatøren kræver.
    7. Tap, når du er færdig, på Icn sony key menu, tap derefter på Gem.

Oplysninger om brug

Til kvalitetssikring indsamler Sony Mobile anonymt fejlrapporter og statistikker om din anvendelse af enheden. Ingen af de indsamlede oplysninger indeholder personlige data.

Sådan tillader du, at der sendes brugsinformation

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™ > Indstillinger for brugsinformation.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Send brugsinformation, hvis det ikke allerede er markeret.
    4. Tap på OK.