Hentning af apps fra andre kilder

Vis alle emner

Når din enhed er indstillet til at tillade hentning af filer fra andre kilder end Google Play™, kan du hente apps direkte fra andre websteder ved at følge deres instruktioner til hentning af de relevante apps.

NoteInstallation af apps af ukendt eller upålidelig oprindelse kan beskadige enheden. Hent kun apps fra pålidelige kilder. Kontakt appudbyderen, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Sådan tillader du hentning af apps fra andre kilder

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  4. Tap på OK.
NoteTil nogle apps kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige af enhedens funktioner, for at de kan fungere korrekt. Du bør kun installere og give tilladelser til apps, som du har tillid til.
TipDu kan se de tilladelser, der er givet til en hentet app, ved at tappe på appen under Indstillinger > Apps.