Afspilning af videoer i appen Film

Vis alle emner

Brug appen Film til at afspille film og andet videoindhold, som du har gemt eller hentet på din enhed. Appen Film hjælper dig også med at se plakater, plotresumeer, genreoplysninger og instruktøroplysninger for hver film. Du kan også afspille dine film på andre enheder, der har oprettet forbindelse til det samme netværk.

NoteVideoer, der er optaget med enhedens kamera, vises i appen Album, ikke i appen Film.
NoteDer kan være nogle videofiler, som ikke kan afspilles i appen Film.

Filmoversigt

Filmoversigt på Sony-smartphones
1 Åbn appen Video Unlimited
2 Få vist menuindstillinger
3 Tap for at afspille den video, som du sidst har set
4 Gennemse alle videoer, som du har hentet eller gemt på enheden
5 Tap for at afspille gemte eller hentede videofiler
6 Tap for at få vist alle videoer i Video Unlimited
7 Tap for at få vist oplysninger om en video i Video Unlimited
NoteSony Entertainment Network med Video Unlimited og Music Unlimited er ikke tilgængelig på alle markeder. Der kræves et separat abonnement. Der kan gælde yderligere vilkår og betingelser.

Sådan afspiller du en video i Film

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter finde og tappe på Film.
  2. Søg efter og tap på den video, du vil afspille. Hvis videoen ikke vises på skærmen, skal du tappe på Alle på fanen Min samling. Derefter skal du søge efter og tappe på den video, du vil afspille.
  3. Hvis du vil vise eller skjule kontrolelementerne, skal du tappe på skærmen.
  4. Hvis du vil sætte afspilningen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage afspilning, skal du tappe på Icn sony semc music play normal.
  5. Hvis du vil spole tilbage, skal du trække skyderen på statuslinjen til venstre. Hvis du vil spole frem, skal du trække skyderen på statuslinjen til højre.

Sådan afspiller du en video på en ekstern enhed

1. Når videoklippet afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist alle kontrolelementerne.
  2. Tap på Icn sony key menu > Throw.
  3. Markér en ekstern enhed, du vil afspille videoen på. Hvis der ikke er en ekstern enhed tilgængelig, skal du følge vejledningen på skærmen for at tilføje en.

Sådan ændrer du indstillinger i Film

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter finde og tappe på Film.
  2. Tap på Icn sony key menu, og skift derefter indstillinger som ønsket.

For at ændre lydindstillingerne mens en video afspilles

1. Mens et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
  2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Lydindstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfelterne for lydindstillingerne du vil aktivere.
  4. Når du er færdig, skal du tappe på OK.

Sådan deler du et videoklip

1. Tap, mens en video afspilles, på Icn sony key menu, tap derefter på Del.
  2. Tap, i menuen der åbnes, på programmet, du vil anvende til at dele, på den valgte, følg derefter de relevante trin for at sende den.