Hvordan konfigurerer jeg Xperia™ SmartTags med min mobil?

Hvis du vil bruge dine Xperia™ SmartTags, skal du downloade og installere administrationsprogrammet LiveWare™ eller applikationen Smart Connect samt applikationen Xperia™ SmartTags.
Sådan installerer du administrationsprogrammet LiveWare™ eller applikationen Smart Connect

1. Tap på Play Butik i mobilens primære programmenu.
  2. Hvis du har en Sony-mobil med Android 4.0 eller nyere, skal du søge efter “smart connect”. Hvis du har en mobil med en anden Android-version, skal du søge efter “liveware”.
  3. Tap på applikationens navn og derefter på Installer.

Sådan installerer du applikationen Xperia™ SmartTags

1. Tap på Play Butik i mobilens primære programmenu.
  2. Søg efter “xperia smarttags”.
  3. Tap på applikationens navn og derefter på Installer.