Hvordan tilføjer eller sletter jeg handlinger i Xperia™ SmartTags?

Sådan udskifter du de handlinger, der er knyttet til et SmartTag

1. Gå til mobilens primære programskærm og tap på administrationsprogrammet LiveWare™ eller applikationen Smart Connect.
    2. Tap på det SmartTag, du vil redigere.
    3. Hvis du vil tilføje en handling, skal du tappe på ikonet Tilføj og vælge den ønskede handling.
    4. Hvis du vil slette en handling, skal du trykke på den pågældende handling og holde fingeren ned. Derefter skal du tappe på Slet.