Anvend Smile Shutter™ til at tage smilende ansigter

Anvend Smile Shutter™-teknologi til at fotografere et ansigt lige netop når det smiler. Kameraet registrerer op til fem ansigter, og vælger ét ansigt til smile detection og autofokus. Når det valgte ansigt smiler, tager kameraet automatisk et foto.

For at slå Smile Shutter™ til

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony menu settings for at få vist alle indstillinger.
    3. Tap på Smileudløser og vælg et smile level.

For at tage et foto med Smile Shutter™

1. Når kameraet er åbent, og Smile Shutter™ er aktiveret, skal du rette kameraet mod motivet. Kameraet vælger, hvilket ansigt der skal være i fokus.
    2. Det valgte ansigt vises i en farvet ramme, og fotoet tages automatisk.
    3. Tryk, hvis der ikke registreres noget smil, på kameratasten for at tage fotoet manuelt.