Indstillinger for SMS og MMS

For at ændre indstillinger for meddelelsesbeskeder

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap, for at anvende en lyd for beskeder, på Signal ved besked og vælg en indstilling.
    4. Markér eller fjern markeringen fra relevante afkrydsningsfelter for andre beskedindstillinger.

Sådan ændrer du leveringsrapportens indstillinger for udgående meddelelser

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på Leveringsrapport for at aktivere eller deaktivere leveringsrapporter.

Sådan får du vist meddelelser, der er gemt på SIM-kortet

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger > SIM-beskeder.