Smart Connect

Anvend Smart Connect-programmet til at indstille hvad der sker i enheden når du tilslutter eller frakobler et tilbehør. Du kan også bruge Smart Connect til at anvende en specifik handling eller en gruppe af handlinger til at starte enheden på bestemte tidspunkter af dagen.

Når du f.eks. tilslutter dit headset, kan du oprette en oprette en hændelse, så de følgende handlinger startes på enheden:
    • Mellem 7:00 og 9:00, når du pendler til arbejde, starter "WALKMAN"-programmet og webbrowseren åbner morgenavisen. Ringetonens lydstyrke anvendes til at vibrere.
    • På vej tilbage fra arbejde, starter FM-radioen og en note-app åbnes med din indkøbsliste åbnes.

For at starte Smart Connect-programmet

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Smart Connect.

For at oprette en Smart Connect-hændelse

1. Start Smart Connection-programmet. Tap, hvis du åbner Smart Connect for første gang, på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    2. Tap på Hændelser-fanen, på Icn sonynew window holo dark.
    3. Giv hændelsen et navn, tap derefter på Opret.
    4. Tilføj under Hvornår, enten et tilbehør eller et tidsinterval eller begge.
    5. Tilføj under Foretag dig dette, hvad du vil have til at ske i enheden.
    6. Tilføj under Ved afslutning hvad du vil have til at ske, når du frakobler tilbehøret eller når tidsintervallet udløber. Hvis begge disse betingelser er anvendt, starter handlingerne enten, når du frakobler tilbehøret, eller når tidsintervallet udløber.
    7. Tryk for at gemme hændeslen på Icn sony key and back.

Note

For at tilføje et Bluetooth®-tilbehør, skal du først parre det med enheden.

For at redigere en Smart Connect-hændelse

1. Start Smart Connect-programmet.
    2. Tap på Hændelser-fanen, på en hændelse
    3. Tap, hvis hændelsen er slukket, på Icn sony switch off.
    4. Juster indstillingerne som ønsket.
    5. Tryk for at gemme hændeslen på Icn sony key and back.

Note

Berør og hold for at slette en forkert indtastning på indtastning og tap derefter på Slet.