Sådan scannes stregkode med NeoReader™-programmet

Om scanning med programmet NeoReader™

Anvend din enhed som en stregkodescanner for at finde ud af mere om de elementer, du scanner. Hvis du f.eks. ser en jakke i et blad og gerne vil finde nærmeste forhandler for at købe den. Hvis annoncen indeholder en stregkode, bruger programmet NeoReader™ koden til at få adgang til mobilt webindhold, såsom en webside med flere produktoplysninger eller et kort over de nærmeste forhandlere. NeoReader™ understøtter de fleste standardtyper stregkoder.

Sådan starter du NeoReader™programmet

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Icn sony neoreader NeoReader™.

For at scanne en stregkode

1. Når programmet NeoReader™ er åbent, skal du holde enheden over stregkoden, indtil hele stregkoden er synlig i søgeren.
    2. Enheden scanner automatisk stregkoden og vibrerer, når stregkoden er genkendt.

Note

Nogle stregkoder kan være for små til at scanne.

Sådan indtaster du en stregkode manuelt

1. Når programmet NeoReader™ er åbent, skal du tappe på Icn sony neoreader menu open.
    2. Indtast stregkodens tali tekstfeltet, tap derefter på GO!.

Menuoversigt for programmet NeoReader™

Disse menuindstillinger er tilgængelige i programmet NeoReader™:

Icn sony neoreader menu open Tap at åbne flere indstillinger
    Icn sony neoreader menu numbers Indtast stregkodens tal manuelt. Denne indstilling kan anvendes, hvis kameraet har problemer med at læse stregkoden
    Icn sony neoreader menu history Få vist en liste med tidligere scannede stregkoder
    Icn sony neoreader menu help Få vist oplysninger om programmet NeoReader™. Læs mere om forskelige stregkodetyper og om, hvordan du kan anvende NeoReader™
    Icn sony neoreader menu personal Vælg dine personlige indstillinger f.eks. sprog eller land. Disse oplysninger anvendes til at tilpasse stregkodeindhold. Du kan også vælge præferencer for, hvordan du vil anvende programmet NeoReader™
    Icn sony neoreader menu invite Send en SMS for at invitere en ven til at hente programmet NeoReader™