account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Menuen Indstillinger

    Få vist og ændr enheden indstillinger fra menuen Indstillinger.

    For at få adgang til enhedens indstillingerne

    1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger.

    Tip

    Du kan trække statuslinjen nedad på startskærmen og tappe på Icn sony menu settings for at få adgang til enhedens indstillinger.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer