NFC

For at slå NFC-funktionen til

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere....
    3. Marker afkrydsningsfeltet NFC.

NFC-detektionsområde

Ill sony 13ny nfc

Note

Placeringen af NFC-registreringsområde er ikke den samme på alle enheden. Når data deles med en anden enhed vha. NFC, henvises til den anden enheds brugervejledning for flere oplysninger.

For at dele en kontakt med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at begge enheden har NFC-funktionen slået til og at begge skærme er aktive.
    2. Gå, for at få vist kontakter, til Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal , tap derefter på Icn sony app phonebook .
    3. Tryk på kontakten, du vil dele.
    4. Hold bagsiden af enheden og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så NFC-detektionsområdet på hver enhed rører ved hinanden. Når rnheden opretter forbindelse, vibrerer de og afspiller en kort lyd. Der vises et miniature af kontakten.
    5. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    6. Når overførslen er færdig, vises kontaktoplysningerne på skærmen af den modtagende enhed og er også gemt på den modtagende enhed.

For at dele en musikfil med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at både enheden og den modtagende enhed har NFC-funktionen aktiveret, og at begge skærme er aktive.
    2. Tap, for at åbne “WALKMAN”-programmet, på Icn sony home apptray normal, find derefter og tap på Icn sony app music player.
    3. Tap på Musik for at åbne musikbiblioteket.
    4. Vælg en musikkategori og gennemse til nummeret, du vil dele.
    5. Tap på nummeret for at afspille det. Du kan derefter tappe på Icn sony semc music pause normal for at sætte nummeret på pause. Overførslen fungerer, uanset om nummeret afspilles eller ej.
    6. Hold bagsiden af enheden og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så NFC-detektionsområdet på hver enhed rører ved hinanden. Når rnheden opretter forbindelse, vibrerer de og afspiller en kort lyd. Der vises en miniature af nummeret.
    7. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    8. Når overførslen er udført, starter musikafspilleren straks på den modtagende enheden. Samtidigt gemmes filen på den modtagende enheden.

Note

Det er ikke tilladt at kopiere, sende eller overføre ophavsretligt beskyttet indhold.

For at dele et foto eller en video med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at begge enheden har NFC-funktionen slået til og at begge skærme er aktive.
    2. Gå, for at få vist enhedens fotos og videoer til Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal , søg derefter og tap på Album.
    3. Tap fotoet eller videoen du vil dele.
    4. Hold bagsiden af enheden og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så NFC-detektionsområdet på rører ved hinanden. Når rnheden opretter forbindelse, vibrerer de og afspiller en kort lyd. En miniaturer af fotoet eller videoen vises.
    5. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    6. Når overførslen er udført, vises dit foto eller videoklip på skærmen på den modtagende enhed. Samtidigt gemmes elementet på den modtagende enheden.

Tip

Du kan også anvende NFC til at dele en video fra Movies-programmet.

For at dele en webadresse med en anden enhed vha. NFC

1. Sørg for, at begge enheden har NFC-funktionen slået til og at begge skærme er aktive.
    2. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    3. For at åbne webbrowser, søg og tap på Icn sony app chrome .
    4. Indlæse websiden du vil dele.
    5. Hold bagsiden af enheden og bagsiden af den modtagende enhed mod hinanden, så NFC-detektionsområdet på rører ved hinanden. Når rnheden opretter forbindelse, vibrerer de og afspiller en kort lyd. Der vises et miniature af websiden.
    6. Tap på miniaturen for at starte overførslen.
    7. Når overførslen er færdig, vises websiden på skærmen på den modtagende enhed.

For at vælge en wallet til at anvende på enheden

1. Sørg for at NFC-funktionen er slået til.
    2. Fra din Startskærm: Tap på Icn sony home apptray normal .
    3. Find og tap på Indstillinger > Mere....
    4. Tap på NFC-sikkerhedshandler, og vælg en indstilling.

Sådan oprettes forbindelse til en NFC-kompatibel enhed

Du kan oprette forbindelse for enheden til andre NFC-kompatible enheder produceret af Sony, f.eks. en højtaler eller en hovedtelefon. Når du etablerer denne slags forbindelse, kan du finde flere oplysninger i den kompatible enheds brugervejledning.

Note

Wi-Fi® eller Bluetooth® skal eventuelt være aktiveret på begge enheder for at forbindelsen virker.