Sådan synkroniserer du med Google™

Synkroniser telefonen med forskellige Google™-tjenester for at holde oplysninger opdateret, uanset hvilken enheden du anvender Google™-kontoen fra. Du kan f.eks. synkronisere data for dine kontakter, Gmail™ og kalenderdata.

For at konfigurere en Google™-konto til synkronisering

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Tilføj konto > Google.
    3. Følg anvisningerne i registreringsguiden for at oprette en Google™-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.
    4. Tap på Google™-kontoen du netop har oprettet og tap derefter på de elementer, som du vil synkronisere.

Sådan synkroniserer du manuelt med din Google™-konto

1. Fra Startskærm: Tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Tap på Indstillinger > Google.
    3. Tap på den Google™-konto, du vil synkronisere.
    4. Tryk på Icn sony key menu , og tap på Synkroniser nu.

Sådan fjernes en Google™-konto

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Google.
    3. Tap på Google™-kontoen, som du vil fjerne fra listen med konti.
    4. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    5. Tap igen på Fjern konto for at bekræfte.