Sådan kommer du i gang med e-mail

Anvend telefonens e-mail-program til at sende og modtage e-mail via din almindelige e-mail-konto eller via din virksomhedskonto. Eller du kan gøre begge dele. Telefonen kan håndtere flere e-mail-konti på samme tid. Du kan konfigurere disse konti til at anvende en kombineret indbakke eller flere indbakker. Bemærk at du med telefonen kan få adgang til e-mail du modtager på din Gmail™-konto fra både e-mail- og Gmail™-programmerne.

Sådan anvendes e-mail-konti

Sådan opsætter du en e-mail-konto på telefonen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app email.
    3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, tap derefter på Næste.
    4. Fuldfør, hvis e-mail-kontoens indstillinger ikke kan hentes automatisk, opsætningen manuelt. Kontakt evt. e-mail-udbyderen for at få detaljerede indstillinger. Vælg til konfiguration af virksomhedens e-mail på telefonen, Exchange Active Sync som kontotype.
    5. Skriv, når du bliver bedt om det, et navn for e-mail-kontoen, så den nemt kan identificeres. Det samme navn vises i e-mail du sender fra kontoen. Når du er færdig, skal du trykke på Næste.

Sådan indstilles en e-mail-konto til standardkonto

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app email.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Tap på kontoen, du vil anvende som standardkonto til at oprette og sende e-mails.
    5. Markér afkrydsningsfeltet Standardkonto. Standardkontoens indbakke vises hver gang, du åbner e-mail-programmet.

Tip

Hvis du kun har én e-mail-konto, vælges denne automatisk som standardkonto.

Sådan tilføjer du en ekstra e-mail-konto på telefonen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app email.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Tap på Tilføj konto.
    5. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden, tap derefter på Næste.
    6. Fuldfør, hvis e-mail-kontoens indstillinger ikke kan hentes automatisk, opsætningen manuelt. Kontakt, hvis det er nødvendigt, din e-mail-netoperatør for detaljerede indstillinger.
    7. Når du bliver bedt om det, skal du angive et navn på din e-mail-konto, så den er nem at identificere. Det samme navn vises på de e-mails, du sender fra denne konto.
    8. Når du er færdig, skal du tappe på Næste.

For at fjerne en e-mail-konto fra enheden

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Icn sony app email.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Tap på den konto, du vil fjerne.
    5. Find og tap på Slet konto > OK.

Gmail™ og andre Google™-tjenester

Hvis du har en Google™-konto, kan du anvende telefonens Gmail™-program, til at læse, skrive og organisere e-mail. Når du har konfigureret Google™-kontoen på telefonen, kan du også chatte med venner vha. programmet Google Talk™, synkronisere telefonens kalenderprogram med din Google Calendar™ og hente programmer og spil fra Google Play™.

Note

De tjenester og funktioner, der er beskrevet i dette kapitel, understøttes muligvis ikke i alle lande eller områder eller på alle net og/eller af alle tjenesteudbydere i alle områder.

Sådan opsætter du en Google™-konto på enheden

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Tilføj konto > Google.
    3. Følg anvisningerne i registreringsguiden for at oprette en Google™-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Tip

Du kan også logge på eller oprette en Google™-konto fra installationsvejledningen, første gang du starter enheden. Eller du kan gå online for at oprette en konto på www.google.com/accounts.

Sådan åbner du Gmail™ -program

1. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Gmail .