Sådan opretter du forbindelse til trådløse net

Du kan få trådløs adgang til internettet fra enheden vha. Wi-Fi®-teknologi. På den måde kan du genenmse internettet og dele mediefiler over samme Wi-Fi®-net med andre DLNA Certified™-enheder f.eks. tv'er og computere.

Hvis virksomheden eller organisationen har et VPN (Virtual Private Network), kan du oprette forbindelse til dette net vha. enheden. Du kan anvende en VPN til at få adgang til intranet og andre af virksomhedens interne tjenester.

Inden du anvender Wi-Fi®

For at gennemse internettet vha. en Wi-Fi®-forbindelse skal du søge efter og oprette forbindelse til et tilgængelig Wi-Fi®-net og derefter åbne internetbrowseren. Wi-Fi®-netets signalstyrke varierer muligvis, afhængigt af telefonens placering. Flyt tættere på Wi-Fi®-adgangspunktet, for at forbedre signalstyrken.

Sådan slår du Wi-Fi® til

1. Tap på fra Startskærm Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger.
    3. Træk skyderen ved siden af Wi-Fi til højre for at slå Wi-Fi®-funktionen til.

Note

Der går muligvis nogle sekunder, før Wi-Fi®-forbindelsen er aktiveret.

For at oprette forbindelse til et Wi-Fi®-net

1. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger.
    3. Sørg for at Wi-Fi®-funktionen er slået til. Tap på Wi-Fi.
    4. Tilgængelige Wi-Fi®-net vises. De tilgængelige net er enten åbne eller beskyttede. Åbne net er angivet med Icn sony stat sys wifi signal 4, og sikre net har et Icn sony stat sys wifi lock ved siden af navnet på Wi-Fi®-nettet.
    5. Tap et Wi-Fi®-net for at oprette forbindelse til det. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et sikkert net, bliver du bedt om at indtaste en adgangskode. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen, når du har oprettet forbindelse.

Note

Enheden husker Wi-Fi®-net, du opretter forbindelse til. Næste gang du kommer i nærheden af et Wi-Fi®-net, som du tidligere har oprettet forbindelse til, opretter enhedens automatisk forbindelse til det.

Note

Visse steder vil åbne Wi-Fi®-net undertiden kræve, at du logger på en webtjeneste, før du kan få adgang til nettet. Kontakt administratoren af det relevante Wi-Fi®-net for at få mere at vide.

Sådan opretter du forbindelse til et andet Wi-Fi®-netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi. Detekterede Wi-Fi®-net vises.
    3. Tryk på et andet Wi-Fi®-net for at oprette forbindelse til det.

Sådan søger du manuelt efter Wi-Fi®-netværk

1. Fra din Startskærm: Tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Find, og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Scan.
    4. For at oprette forbindelse til et Wi-Fi®-netværk: Tap på netværksnavnet.

For manuelt at tilføje et Wi-Fi®-netværk

1. Sørg for at Wi-Fi® er slået til.
    2. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    4. Tap på .
    5. Indtast nettets Netværk-SSID.
    6. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    7. Indtast eventuelt en adgangskode.
    8. Tap på Gem.

Note

Wi-Fi®-netværksnavnet vises som SSID, ESSID, Adgangspunkt,osv. Kontakt din Wi-Fi®-netadministrator for at få netværkets SSID- navn og adgangskode.

Avancerede Wi-Fi®-indstillinger

Status for Wi-Fi®-net

Når du har forbindelse til et Wi-Fi®-net, eller hvis der findes tilgængeligeWi-Fi®-net der, hvor du befinder dig, kan du få vist status på disse Wi-Fi®-net. Du kan også aktivere enheden til at give dig besked, så snart den registrerer et åbent Wi-Fi®-net.

Sådan aktiverer du beskeder om Wi-Fi®-net

1. Aktiver Wi-Fi®, hvis det ikke allerede er tændt.
    2. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    4. Tryk på Icn sony key menu.
    5. Tap på Avanceret.
    6. Markér afkrydsningsfeltet Netværksmeddelelse.

Sådan får du vist detaljerede oplysninger om et Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på det aktuelle Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til. Detaljerede netværksoplysninger vises.

Politik for deaktivering af Wi-Fi®

Ved at tilføje en politik for deaktivering af Wi-Fi® kan du angive, hvornår du skal skifte fra Wi-Fi® til mobildata.

Note

Hvis du ikke har forbindelse til et Wi-Fi®-netværk, bruger enheden en mobildataforbindelse til at få adgang til internettet (hvis du har konfigureret og aktiveret en mobildataforbindelse for enheden).

Sådan tilføjer du en slumrepolitik for Wi-Fi®

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tryk på Icn sony key menu.
    4. Tap på Avanceret.
    5. Tap på Lad Wi-Fi forblive aktiv i dvaletilstand.
    6. Vælg en funktion.

Wi-Fi Direct™

Anvend Wi-Fi Direct™ til at oprette forbindelse til andre enheder direkte, uden at deltage i et traditionelt hjemme-, kontor-, eller hotspot- netværk. Du kan f.eks. aktivere enheden til at være tilsluttet direkte til en computer, så du kan få adgang til indhold fra enheden på computeren. Enhederne du deler indhold med skal have Wi-Fi Direct™-certificering.

For at slå Wi-Fi Direct™ til

1. Sørg for at Wi-Fi®-funktionen er slået til.
    2. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    4. Tryk på Icn sony key menu > Wi-Fi Direct.

VPN'er (Virtual Private Networks)

Anvend enheden til at oprette forbindelse til VPN'er, som giver dig ekstern adgang til ressourcer på et beskyttet lokalt netværk. VPN-forbindelser anvendes f.eks. ofte af virksomheder og uddannelsesinstitutioner til brugere med behov for at få adgang til intranet og andre interne tjenester, når de befinder sig uden for det interne netværk, f.eks. når de er på rejse.

VPN-forbindelser kan oprettes på mange måder afhængigt af netværket. Visse netværk kræver, at du overfører og installerer et sikkerhedscertifikat på enheden. Kontakt virksomhedens eller organisationens netværksadministrator for at få detaljerede oplysninger om at oprette forbindelse til VNP'et.

Sådan tilføjer du et virtuelt privat netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > VPN.
    3. Tap på Icn sony browser add.
    4. Vælg typen af VPN, der skal tilføjes.
    5. Angiv dine VPN-indstillinger.
    6. Tap på Gem.

Sådan tilslutter du til et virtuelt privat netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > VPN.
    3. På listen over tilgængelige netværk skal du tappe på det VPN, som du vil oprette forbindelse til.
    4. Angiv de krævede oplysninger.
    5. Tap på Tilslut.

Sådan afbryder du forbindelse fra et VPN

1. Træk statuslinjen nedad.
    2. Tap på beskeden om VPN-forbindelsen for at deaktivere den.