Installation af ikke-Google Play™-programmer

At installere programmer af ukendt eller upålidelig oprindelse kan beskadige enheden. Enheden er som standard indstillet til at blokere sådanne installationer. Du kan imidlertid ændre denne indstilling og tillade installationer fra ukendte kilder.

Note

Sony garanterer eller indestår ikke for ydeevnen ved tredjepartsprogrammer eller indhold, der overføres via download eller anden grænseflade til enheden. Sony er tilsvarende ikke ansvarlig for beskadigelse af eller reduceret ydeevne på enheden, der skyldes overførslen af tredjepartsindhold. Anven kun indhold fra pålidelige kilder. Kontakt indholdsudbyderen, hvis du har spørgsmål eller anliggender.

For at tillade installation af programmer, der ikke er fra Google Play™

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed.
    3. Marker afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.