Adgang til indstillinger

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbnes enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger.

Sådan vises oplysninger om din enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen.

Sådan åbner eller lukker du panelet Hurtige indstillinger

• Hvis du vil åbne panelet Hurtige indstillinger, skal du trække statuslinjen nedad.

Sådan tænder du lygten

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.
    2. Tap på Icn sony sys torch.

Sådan vælges, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Rediger.
    2. På linjen øverst på skærmen skal du berøre ikonet for den hurtige indstilling, du vil tilføje, holde den nede og derefter trække og slippe den i den nederste del af skærmen.

Sådan omarrangeres panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Rediger.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.