Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

Din enhed indeholder flere sikkerhedsindstillinger, som stærkt anbefales, i tilfælde af at du mister din enhed, eller den bliver stjålet.

Disse indstillinger er som følger:

• Indstil en sikker skærmlås på din enhed ved hjælp af en pinkode, en adgangskode eller et mønster for at forhindre, at en anden person får adgang til eller nulstiller din enhed. Du kan finde flere oplysninger under Skærmlås.
    • Tilføj en Google™-konto for at forhindre andre i at bruge din enhed, hvis den bliver stjålet eller slettet. Du kan finde flere oplysninger under Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?
    • Aktivér enten "Beskyttelse via my Xperia" eller webtjenesten Android™ Device Manager. Hvis du bruger en af disse tjenester, kan du lokalisere, låse eller formatere en mistet enhed fra en fjernplacering. Du kan finde flere oplysninger under Søgning efter en mistet enhed .

Verificering af ejerskabet af din enhed

Visse beskyttelsesfunktioner kræver, at du enten låser din skærm op med en pinkode, en adgangskode eller et mønster, eller at du angiver dine Google™-kontooplysninger. Herunder er der eksempler på beskyttelsesfunktioner og nogle af de påkrævede legitimationsoplysninger:

• Beskyttelse ved nulstilling til standardindstillinger: Du skal låse din skærm op, før du kan udføre nulstilling til standardindstillingerne.
    • Beskyttelse via my Xperia: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til en Google™-konto, der er tilknyttet til tjenesten. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Android™ Device Manager: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du angive brugernavnet og adgangskoden til en Google™-konto. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Softwarereparation: Brug Xperia™ Companion-softwaren til at udføre en softwarereparation.

Note

I forbindelse med Android™ Device Manager skal du indtaste oplysninger fra en Google™-konto. Det kan være en hvilken som helst Google™-konto, som du har konfigureret på din enhed som ejer. Hvis du ikke kan angive de relevante kontooplysninger under konfigurationsprocessen, vil du slet ikke kunne anvende enheden.