Internet- og mms-indstillinger

Hvis du vil sende mms'er eller have adgang til internettet, når der ikke er et tilgængeligt ‎Wi-Fi‎ -netværk, skal du have en aktiv mobildataforbindelse med de korrekte internet- og mms-indstillinger (Multimedia Messaging Service). Her er nogle tip:

• Enheden leveres forudinstalleret med internet- og mms-indstillinger til de fleste mobilnetværk og mobiloperatører. Det vil sige, at du kan gå i gang med at bruge internettet og sende mms'er med det samme.
    • Du kan hente internet- og mms-indstillinger senere via menuen Indstillinger.
    • Du kan når som helst tilføje, ændre eller slette internet- og mms-indstillingerne på enheden manuelt. Hvis du ændrer eller sletter en internet- eller mms-indstilling ved en fejl, skal du hente internet- og mms-indstillingerne igen.
    • Hvis du ikke har adgang til internettet via et mobilnetværk, eller hvis mms ikke virker, også selvom internet- og mms-indstillingerne er overført til din enhed, kan du gå til Fejlfindingstip, hvis det drejer sig om problemer med netværksdækning, mobildata og mms.

Note

Hvis STAMINA-tilstanden er aktiveret for at spare på strømmen, sættes al mobildatatrafik på pause, når skærmen er slukket. Hvis dette medfører forbindelsesproblemer, kan du prøve at udelukke, at visse apps og tjenester sættes på pause, eller du kan deaktivere STAMINA-tilstanden midlertidigt. Du kan finde flere oplysninger under Batteri og strømstyring.

Note

Hvis du deler en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan hente indstillinger for internet og beskeder fra menuen Indstillinger, men de hentede indstillinger gælder for alle brugere.

Sådan henter du internet- og mms-indstillinger

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Internetindstillinger.
    3. Tap på ACCEPTÉR. Når indstillingerne er hentet, vises Icn sony internet settings downloaded på statuslinjen, og mobildatatrafik slås automatisk til.

Note

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til din enhed, skal du kontrollere signalstyrken på din mobil- eller Wi-Fi -netværksforbindelse. Gå til en åben plads uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

Sådan tilføjer du internet- og mms-indstillinger manuelt

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt > Icn sony menu add.
    4. Tap på Navn, og indtast et navn som ønsket.
    5. Tap på APN, og indtast navnet på adgangspunktet.
    6. Indtast alle andre påkrævede oplysninger. Hvis du ikke ved, hvilke oplysninger der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for at få flere oplysninger.
    7. Tap på Icn sony key menu, når du er færdig, og tap derefter på GEM.
    8. Hvis du vil vælge den APN, du lige har tilføjet, skal du tappe på alternativknappen ud for navnet på APN'en. Når denne APN er valgt, benyttes den som standard-APN for internet og mms-tjenester.

Sådan får du vist de hentede internet- og mms-indstillinger

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt.
    4. For at få vist flere oplysninger skal du tappe på et hvilket som helst af de tilgængelige elementer.