Overførsel af kontakter

Du kan overføre kontakter til din nye enhed på flere måder. Du kan synkronisere kontakter fra en onlinekonto eller importere kontakter direkte fra en anden enhed.

Overførsel af kontakter ved hjælp af en computer

Xperia™ Transfer er et program, der hjælper dig med at indsamle kontakter fra din gamle enhed og overføre dem til den nye enhed. Xperia™ Transfer, som du har adgang til fra Xperia™ Companion-softwaren, understøtter mobilenheder, der kører iOS/iCloud og Android™. Hvis du skifter fra en iOS-enhed, vil App Matching-funktionen foreslå Android-apps, der svarer til dine iOS-apps.

Hvis du vil bruge Xperia™ Transfer, skal du have:
    • En computer med internetforbindelse.
    • Din nye Android™-enhed.
    • Et USB-kabel til den nye Android™-enhed.
    • Din gamle enhed.
    • Et USB-kabel til den gamle enhed.

Tip

Du behøver måske ikke din gamle enhed. I forbindelse med iOS-enheder kan du oprette direkte forbindelse til iCloud eller anvende en lokal backup. I forbindelse med tidligere ejede Sony-enheder kan du bruge en lokal backup.

Sådan overfører du kontakter til din nye enhed

1. Søg efter og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac, hvis softwaren ikke allerede er installeret.
    2. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    3. Åbn Xperia™ Companion-softwaren, hvis den ikke startes automatisk efter gennemført installation, klik på Xperia™ Transfer, og følg derefter den relevante vejledning for at overføre dine kontakter.

Overførsel af kontakter ved hjælp af en onlinekonto

Hvis du synkroniserer kontakterne i din gamle enhed eller din computer med en onlinekonto, f.eks. Google Sync™, Facebook™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre dine kontakter til din nye enhed ved hjælp af den konto.

Sådan synkroniserer du kontakter til din nye enhed ved hjælp af en synkroniseringskonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook .
    2. Tap på Icn sony key menu , og tap derefter på Indstillinger > Konti og synkronisering.
    3. Vælg den konto, du vil synkronisere dine kontakter med, og tap derefter på Icn sony key menu > Synkroniser nu.

Note

Du skal være logget på den pågældende synkroniseringskonto, før du kan synkronisere dine kontakter med den.

Andre metoder til overførsel af kontakter

Der er flere andre metoder, du kan bruge for at overføre kontakter fra din gamle enhed til din nye enhed. Du kan f.eks. kopiere kontakterne over på et hukommelseskort, anvende Bluetooth®-teknologi eller gemme kontakterne på et SIM-kort. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om at overføre kontakterne fra din gamle enhed i den relevante brugervejledning.

For at importere kontaktpersoner fra et hukommelseskort

1. Fra din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, tap herefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, tap herefter på Importér kontakter > SD-kort.
    3. Vælg hvor du vil gemme dine kontaktpersoner.
    4. Vælg de filer du vil importere, og tap på OK.

Sådan importerer du kontakter ved hjælp af Bluetooth®-teknologi

1. Kontrollér at Bluetooth®-funktionen er slået til, og at enheden er indstillet til synlig.
    2. Når du får en besked om en indgående fil på din enhed, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på beskeden for at acceptere filoverførslen.
    3. Tap på Accepter for at starte filoverførslen.
    4. Træk statuslinjen nedad. Tap på beskeden, når overførslen er fuldført.
    5. Tap på den modtagne fil, og vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.

Sådan importerer du kontakter fra SIM-kortet

Note

Du kan miste oplysninger, eller få flere kontaktposter, hvis du overfører kontakter ved hjælp af et SIM-kort.

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook .
    2. Tap på Icn sony key menu , og tap derefter på Importér kontakter > SIM-kort.
    3. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    4. Hvis du vil importere en individuel kontakt, skal du finde og tappe på kontakten. Tap på Importer alle for at importere alle kontakter.