Sådan modtager du opkald

Hvis du modtager et indgående opkald, når din enhed er i slumretilstand eller skærmen er låst, vil telefonprogrammet åbnes i fuldskærmsformat. Hvis du modtager et indgående opkald, når skærmen er aktiv, vil det indgående opkald vises som en varselsbesked, som er i et minimeret vindue, der flyder øverst på den skærm, der er åben. Når en sådan besked ankommer, kan du vælge at besvare opkaldet og åbne telefonprogramskærmen, eller afvise opkaldet og forblive på den åbne skærm.

Sådan besvarer du et indgående opkald, når skærmen er inaktiv

• Træk Icn sony call slider answer til højre.

For at besvare et indgående opkald når skærmen er aktiv.

• I varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen, tap SVAR.

Tip

I stedet for at besvare opkaldet kan du gå til den primære telefonprogramskærm ved at tappe på den øverste del af varselsbeskedvinduet. Ved at bruge denne metode får du flere indstillinger til at håndtere opkaldet. Du kan for eksempel afvise opkaldet med en meddelelse eller viderestille opkaldet til en telefonsvarer.

Sådan afviser du et indgående opkald, når skærmen er inaktiv

• Når du får et indgående opkald, skal du trække Icn sony call slider dismiss mod venstre.

Sådan afviser du et indgående opkald, når skærmen er aktiv

• I varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen, skal du tappe på AFVIS.

Tip

I stedet for at afvise opkaldet kan du gå til programskærmen på den primære telefon ved at tappe på den øverste del af varselsbeskedvinduet. Ved at bruge denne metode får du flere indstillinger til at håndtere opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse.

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager et opkald.

Brug af telefonsvareren

Du kan bruge appen Telefonsvarer på din enhed til at besvare opkald, når du har travlt eller har et ubesvaret opkald. Du kan aktivere den automatiske svarfunktion og angive, hvor mange sekunder der skal gå, inden opkaldet besvares automatisk. Du kan også manuelt sende opkald til telefonsvareren, når du har for travlt til at tage dem. Senere kan du lytte til beskeder på din telefonsvarer.

Note

Inden du kan anvende telefonsvareren, skal du indtale en velkomstmeddelelse.

Sådan optager du en velkomstmeddelelse til telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer > Hilsen.
    3. Tap på Optag ny hilsen, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du automatsvar

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer.
    3. Tap på skyderen for Telefonsvarer.

Tip

Hvis du ikke indstiller en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald, anvendes standardværdien.

Sådan indstiller du en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer.
    3. Tap på Besvar efter.
    4. Juster klokkeslættet ved at rulle op og ned.
    5. Tap på Udført.

Sådan viderestiller du et indgående opkald til telefonsvareren

• Når du får et indgående opkald, skal du tappe på Svarindstillinger og derefter vælge Afvis med telefonsvarer.

Tip

Når du får et indgående opkald, kan du også bare vente til den forudindstillede forsinkelse er gået, så telefonsvareren automatisk modtager opkaldet.

Sådan hører du beskeder på telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer > Beskeder.
    3. Vælg den talemeddelelse, du vil høre.

Tip

Du kan også høre beskeder på telefonsvareren direkte fra opkaldsloggen ved at tappe på Icn sony play voice message.

Sådan afviser du et opkald med en sms

Du kan afvise et opkald med en SMS. Når du afviser et opkald med sådan en meddelelse, bliver den automatisk sendt til den, der ringer op, og gemt under samtalen med kontakten i Meddelelser.

Du kan vælge mellem adskillige forudindstillede meddelelser på enheden, eller du kan oprette en ny meddelelse. Du kan også oprette dine egne, personlige meddelelser ved at redigere de forudindstillede meddelelser.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er inaktiv

1. Når du får et indgående opkald, skal du tappe på Svarindstillinger.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er aktiv

1. Når du får et indgående opkald, skal du tappe på den øverste del af varselsvinduet, hvor telefonnummeret eller navnet på kontakten vises.
    2. Tap på Svarindstillinger.
    3. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du opkald nummer to med en sms

1. Tap på Svarindstillinger, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan redigerer du den sms, der bruges til at afvise et opkald

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald > Afvis opkald med meddelelse.
    3. Tap på den meddelelse, som du vil redigere, og foretag derefter de nødvendige ændringer.
    4. Tap på OK.