Tilslutning af din enhed til USB-tilbehør

Du kan anvende et USB-værtskort til at tilslutte enheden til USB-tilbehør så som USB-lagerenheder og USB-mus. Hvis din USB-enhed har et micro-USB-stik, er det ikke nødvendigt med et USB-værtskort.

Note

Denne enhed har en USB-port uden afdækning. Hvis din enhed bliver udsat for vand, sørg for, at USB-porten bliver helt tør, inden der indsættes et USB-kabel.

Note

USB-værtskort sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

For at tilslutte USB-tilbehør ved brug af USB-værtskort

1. Tilslut USB-værtskortet til din enhed, tilslut herefter kortet til USB-tilbehøret.
  2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  3. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.

Note

Der kræves måske yderligere trin eller software for at konfigurere spille-controllere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Få adgang til indhold på en USB-lagerenhed vha. et USB-værtskort

1. Sæt USB-værtskortet i enheden, opret derefter forbindelse for kortet til USB-lagerenheden.
  2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  3. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.
  4. For at få adgang til filer og mapper på USB-lagerenheden, anvend en filhåndterings-app, fx File Commander.

Note

Du kan også åbne det relevante medieprogram på enheden for at få vist indhold direkte. Fx, kan du åbne albumsprogrammet for at få vist lagrede fotos på dine USB-lagerenheder.

For at konfigurere din enhed til at detektere USB-enheder

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Søg og tap Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.