Min enhed fryser, eller apps lukker pludselig ned

• Apps, som du har hentet, kan få enheden til at fungere anderledes eller påvirke dens ydeevne. Brug fejlsikret tilstand for at kontrollere, om en app, som du har hentet, er årsag til problemet. I fejlsikret tilstand starter enheden kun med den software og de apps, der allerede var installeret, da du købte enheden. Hvis enhedens ydeevne bliver bedre i fejlsikret tilstand, er der sandsynligvis en eller flere apps, som du tidligere har købt og hentet, der påvirker enheden negativt. Du kan afslutte fejlsikret tilstand og genstarte enheden for at fjerne den eller de apps, som du har mistanke om er årsag til problemet. Hvis problemet er nyt, og du ikke er sikker på, hvilket program der er årsag til problemet, kan du starte ved at fjerne det sidst hentede program.

Sådan aktiverer du fejlsikret tilstand

1. Sluk enheden.
      2. Tryk og hold nede på til/fra-tasten indtil enheden vibrerer.
      3. Når Sony-logotypen vises, skal du trykke på og holde volumentasten nede, indtil Sikker tilstand vises på skærmen.

Genstart enheden for at afslutte fejlsikret tilstand.

Sådan fjerner du en app fra programskærmen

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst område på programskærmen, indtil enheden vibrerer. Alle apps, der kan fjernes, vises med .
      2. Vælg det program, du vil fjerne, og tap derefter på Slet .

Nogle apps, der vises med , kan kun deaktiveres og ikke fjernes. Hvis du deaktiverer en app, slettes alle data, men appen kan aktiveres igen fra Indstillinger > Apps .

• Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.

• Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac ®.
      2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer : Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Vælg Backup på hovedskærmen.
      5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

Sådan foretager du en nulstilling til standardindstillingerne

1. Lav en sikkerhedskopi af alle vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse for at undgå permanent tab under nulstillingsprocessen.
      2. Åbn din Startskærm , og tap på .
      3. Søg efter og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata .
      4. Tap på Nulstil telefon .
      5. Tegn mønsteret til oplåsning af skærmen, hvis du bliver bedt om det, eller angiv din adgangskode eller pinkode til oplåsning af skærmen for at fortsætte.
      6. Tap på Slet alt for at bekræfte.

Hvis du vil undgå, at enheden skades permanent, skal du undlade at genstarte den, mens der udføres en nulstilling.

Enheden gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android™, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.