Organisering af dine e-mails

Sådan sorterer du dine mails

1. På din Startskærm skal du tappe på Ikonet for programskærmen på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på E-mail.
    3. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og vælge den konto, der indeholder de mails, du vil sortere. Hvis du vil sortere mails i alle dine mailkonti på én gang, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    4. Tap på Ikonet for menu på Sony-smartphones og derefter tappe på Sortér.
    5. Vælg en sorteringsindstilling.

Sådan søger du efter mails

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på E-mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og vælge den konto, du vil søge i. Hvis du vil søge i alle dine mailkonti på én gang, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    3. Tap på Icn sony menu search.
    4. Indtast søgeteksten, og tap derefter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søgeresultaterne vises på en liste sorteret efter dato. Tap på den mail, du vil åbne.

Sådan får du vist alle mapper for én mailkonto

1. På din Startskærm skal du tappe på Ikonet for programskærmen på Sony-smartphones og derefter finde og tappe på E-mail.
    2. Træk skærmens venstre kant mod højre, og vælg derefter den konto, du vil kontrollere.
    3. Vælg Vis alle mapper under den konto, du vil kontrollere.

Sådan sletter du en e-mail

• Bladr i den meddelelse, du vil slette, til højre i e-mail-indbakken.

Sådan flytter du en e-mail til en anden mappe

1. Bladr i den meddelelse, du vil flytte, til venstre i e-mail-indbakken.
    2. Tap på Flyt, vælg derefter en mappe.