Trådløs Bluetooth®-teknologi

Anvend funktionen Bluetooth® til at sende filer til andre Bluetooth®-kompatible enheder eller oprette forbindelse til håndfrit tilbehør. Bluetooth®-forbindelser fungerer bedst inden for en afstand af 10 meter uden massive genstande imellem. I visse tilfælde skal du parre enheden manuelt med andre Bluetooth®-enheder.

Note

Interoperabilitet og kompatibilitet mellem Bluetooth®-enheder varierer.

Sådan slår du Bluetooth®-funktionen til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tap på tænd/sluk-kontakten ud for Bluetooth for at slå Bluetooth®-funktionen til. Din enhed er nu synlig for enheder i nærheden, og der vises en liste over tilgængelige Bluetooth®-enheder.

Navngivning af enheden

Du kan give enheden et navn. Dette navn vises til andre enheder, når du har slået Bluetooth®-funktionen til, og enheden er indstillet til at være synlig.

Sådan giver du din enhed et navn

1. Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    4. Tap på Icn sony key menu > Omdøb denne enhed.
    5. Indtast et navn for din enhed.
    6. Tap på Omdøb.

Parring med en anden Bluetooth®-enhed

Når du parrer din enhed med en anden enhed, kan du f.eks. slutte din enhed til et Bluetooth®-headset eller et Bluetooth®-bilsæt og bruge disse andre enheder til deling af musik.

Når du parrer din enhed med en anden Bluetooth®-enhed, husker din enhed denne parring. Når du parrer enheden med en Bluetooth®-enhed, bliver du muligvis bedt om at angive en adgangskode. Enheden prøver automatisk den generiske adgangskode 0000. Hvis det ikke virker, skal du se i brugervejledningen til din Bluetooth®-enhed for at få adgangskoden til enheden. Det er ikke nødvendigt at indtaste denne adgangskode igen, næste gang du opretter forbindelse til en tidligere parret Bluetooth®-enhed.

Note

Visse Bluetooth®-enheder, f.eks. de fleste Bluetooth®-headsets, kræver, at du både parrer med og tilslutter til den anden enhed.

Note

Du kan parre enheden med flere Bluetooth®-enheder, men du kan kun oprette forbindelse til én Bluetooth®-profil ad gangen.

Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth®-enhed

1. Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er aktiveret og synlig for andre Bluetooth®-enheder på den enhed, du vil parre enheden med.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på enhedens Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth .
    4. Træk i skyderen ud for Bluetooth for at slå Bluetooth®-funktionen til. En liste med tilgængelige Bluetooth®-enheder vises.
    5. Vælg den Bluetooth®-enhed, du vil parre enheden med.
    6. Indtast om nødvendigt en adgangskode, eller bekræft den samme adgangskode på begge enheder.

Sådan opretter du forbindelse mellem din enhed og en anden Bluetooth®-enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tap på den Bluetooth®-enhed, du vil oprette forbindelse til.

Sådan ophæver du parringen med en Bluetooth®-enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Under Forbundne enheder skal du tappe på Icn sony bluetooth paired settings ud for navnet på den enhed, du vil ophæve parringen med.
    4. Tap på Glem.

Sådan sendes og modtages elementer vha. Bluetooth®-teknologi

Anvend Bluetooth®-teknologi til at dele elementer med andre Bluetooth®-kompatible enheder, f.eks. telefoner eller computere. Du kan sende og modtage følgende slags elementer:
    • Fotos og videoer
    • Musik og andre lydfil
    • Websider

Sådan sender du elementer med Bluetooth®

1. Modtagerenhed: Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er slået til, og at enheden er synlig for andre Bluetooth®-enheder.
    2. Afsenderenhed: Åbn programmet, der indeholder det element, du vil sende, og rul til elementet.
    3. Afhængigt af programmet og elementet, som du vil sende, kan det være du skal berøre og holde elementet, åbne elementet og trykke på Icn sony gallery share. Der kan være andre måder at sende på.
    4. Vælg Bluetooth.
    5. Slå Bluetooth® til, hvis du bliver bedt om det.
    6. Tap på navnet på modtagerenheden.
    7. Modtagerenhed: Acceptér forbindelsen, hvis du bliver bedt om det.
    8. Afsenderenhed: Bekræft, hvis du blive bedt om det, overførslen til den modtagende enhed.
    9. Modtagerenhed: Acceptér det indgående element.

Sådan modtager du elementer med Bluetooth®

1. Sørg for, at Bluetooth®-funktionen er slået til og er synlig for andre Bluetooth®-enheder.
    2. Sendeenheden starter nu med at sende data til din enhed.
    3. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den samme adgangskode på begge enheder eller bekræfte den foreslåede adgangskode.
    4. Når du får en besked om en indgående fil på din enhed, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på beskeden for at acceptere filoverførslen.
    5. Tap på Accepter for at starte filoverførslen.
    6. Hvis du vil have vist overførslens status, kan du trække statuslinjen nedad.
    7. Hvis du vil åbne et modtaget element, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på den relevante besked.

Sådan får du vist filer, du har modtaget via Bluetooth®

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Bluetooth.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og vælg derefter Vis modtagne filer.