Samling

Note

Vær forsigtig med ikke at løfte enhedens bagdæksel op ved et uheld, når du fjerner dækslet over mikro--SIM- og hukommelseskortets åbninger. Bagdækslet må under ingen omstændigheder fjernes.

Ill sony 14sk insert sim and mem card

Note

Pas på ikke at forveksle mikro-SIM-kortets åbning med hukommelseskortets åbning. Hvis et kort sættes i den forkerte åbning, kan det ødelægge både kort og enhed.

Sådan isætter du mikro-SIM-kortet

1. Fjern dækslet over åbningen til mikro-SIM-kortet og hukommelseskortet.
  2. De guldfarvede kontakter skal vende ned, når du isætter mikro-SIM-kortet i åbningen til mikro-SIM-kortet.
  3. Genmonter dækslet.

For at isætte hukommelseskortet

1. Aftag dækslet over micro SIM-kortets og hukommelseskortets åbninger.
  2. Isæt hukommelseskortet, med de guldfarvede kontakter vendende nedad, i åbningen til hukommelseskortet og genmonter dækslet.

Sådan fjerner du et mikro--SIM-kort

Ill sony 14sk remove sim card
  1. Fjern dækslet over åbningen til mikro-SIM-kortet og hukommelseskortet.
  2. Tryk det relevante mikro--SIM-kort indad, og slip det derefter hurtigt.
  3. Genmonter dækslet.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

Ill sony 14sk remove mem card
  1. Sluk enheden, og fjern dækslet til åbningerne til mikro--SIM-kortet og hukommelseskortet.
  2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter hurtigt.
  3. Genmonter dækslet.

Tip

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afmontere hukommelseskortet under Indstillinger > Lagerplads > Demonter SD-kort og derefter følge resten af instruktionerne ovenfor.